Organisatiebeheerderskunnen gebruikers binnen een organisatie activeren en deactiveren .
Let op: als een gebruiker uit alle werkruimtes wordt verwijderd , wordt hij of zij automatisch geschorst binnen de organisatie. Zodra de gebruiker weer aan ten minste één werkruimte is toegevoegd, wordt hij of zij opnieuw geactiveerd.
Gebruikers activeren
Wanneer je een geschorste gebruiker activeert, krijgt deze weer toegang tot Workiva en worden zijn of haar lidmaatschappen van jouw organisatie en van de vorige werkruimtes hersteld.
Let op: u kunt geschorste gebruikers die bij meer dan één organisatie horen niet activeren.
Om gebruikers te activeren:
- Ga in Organisatiebeheer naar Identiteiten en toegangsbeheer > Identiteiten > Personen .
- Gebruik de selectievakjes om de geschorste gebruiker(s) te selecteren die u wilt activeren.
- Klik in de werkbalk op Toevoegen en selecteer Gebruikers activeren .
-
Klik op Activeren om te bevestigen.
Schors gebruikers
Wanneer je een gebruiker schorst, wordt deze geschorst van je organisatie en van de werkruimtes waarvan hij of zij lid is. Ze hebben geen toegang tot Workiva zolang hun account is opgeschort. Je kunt één of meerdere gebruikers tegelijk schorsen.
Let op: je kunt geen gebruikers schorsen die bij meer dan één organisatie horen. Een schorsing verandert of verwijdert geen van de aan het account verleende machtigingen.
Om gebruikers te schorsen:
- Ga in Organisatiebeheer naar Identiteiten en toegangsbeheer > Identiteiten > Personen .
- Gebruik de selectievakjes om de gebruiker(s) te selecteren die u wilt schorsen.
- Klik in de werkbalk op Verwijderen en selecteer Gebruikers opschorten .
- Klik op 'Opschorten' om te bevestigen dat u begrijpt dat de geselecteerde gebruikers na opschorting geen toegang meer hebben tot Workiva.
Om een gebruiker volledig uit uw organisatie te verwijderen, raadpleegt u Gebruikers uit de organisatie verwijderen .
Zie Werkruimtegebruiker verwijderen voor meer informatie over het verwijderen van een gebruiker uit een werkruimte .