Workivas rapportmerkingsverktøy lar deg administrere identitetstilgangsskjemaer direkte i plattformen. En bruker med administratortilgang kan legge til og fjerne brukere fra organisasjonen sin, og dermed slipper man å kontakte det profesjonelle tjenesteteamet.
Kom i gang
Under onboarding-prosessen trenger vi at du informerer oss om hvilket medlem av vårt profesjonelle tjenesteteam som skal ha administratortilgang til kontoen din. Etter at administratorbrukeren har tilgang til kontoen, kan de begynne å opprette flere brukere ved å navigere til brukerinnstillingene sine.
Når du har administratortilgang, velger du brukerikonet øverst til høyre på skjermen for å få tilgang til brukerinnstillingene, og klikker deretter på navnet ditt.
Legge til flere brukere på kontoen
For å begynne å sette opp flere brukere i kontoen din, klikk på «+» øverst til høyre i panelet for ApS-brukere og skriv inn den nye brukerens navn og e-postadresse.
Merk: Du kan bare legge til en bruker i kontoen din hvis domenet som er knyttet til e-postadressen deres samsvarer med domenet som er knyttet til organisasjonen din.
Administrator vs. Ikke-administratorbrukere
I kontoen din, under Er administrator , er administratorer angitt med et grønt hakemerke, og ikke-administratorer er angitt med en rød x.
En bruker som ikke er administrator, vil ikke kunne se alle brukerne i organisasjonens konto.
Deaktivering av brukere
For å deaktivere en bruker, slå den aktiverte bryteren av.
Send en aktiverings-e-post på nytt
Etter at en bruker er opprettet i kontoen din, vil de motta en e-post fra Workiva som informerer dem om at de er lagt til i kontoen din. For å fullføre kontooppsettet, må de klikke på lenken i e-posten innen 24 timer.
Hvis lenken i e-posten deres utløper, kan du sende dem en ny e-post ved å klikke på Send på nytt .
Flere administratorbrukere
Hvis du ønsker å legge til eller fjerne flere administratorer på kontoen din, kan du be en administrator for kontoen din om å kontakte vårt profesjonelle serviceteam på wkrt.support@workiva.com .