Workiva Report Tagging lar deg administrere identitetstilgangsskjemaet direkte i plattformen. En bruker med administratortilgang kan nå legge til og fjerne brukere fra organisasjonen sin, og dermed slipper man å kontakte det profesjonelle tjenesteteamet.
Kom i gang
Under onboarding-prosessen vil du informere et medlem av vårt profesjonelle serviceteam som skal ha administratortilgang til kontoen din. Etter at en administratorbruker har tilgang til kontoen, kan de begynne å opprette flere brukere ved å navigere til brukerinnstillingene sine. For å få tilgang til brukerinnstillinger, velg brukerikonet øverst til høyre på skjermen. Klikk deretter på navnet ditt.
Legge til flere brukere på kontoen
For å begynne å sette opp flere brukere i kontoen din, klikk på «+» øverst til høyre i panelet for ApS-brukere og skriv inn den nye brukerens navn og e-postadresse.
Merk: Du kan bare legge til en bruker i kontoen din hvis domenet som er knyttet til e-postadressen deres samsvarer med domenet som er knyttet til organisasjonen din.
Administrator vs. Ikke-administratorbrukere
I kontoen din, under Er administrator , er administratorer angitt med et grønt hakemerke, og ikke-administratorer er angitt med en rød x.
En bruker som ikke er administrator, vil ikke kunne se alle brukerne i organisasjonens konto.
Deaktivering av brukere
For å deaktivere en bruker, slå den aktiverte bryteren av.
Send en aktiverings-e-post på nytt
Etter at en bruker er opprettet i kontoen din, vil de motta en e-post fra Workiva som informerer dem om at de er lagt til i kontoen din. For å fullføre kontooppsettet, må de klikke på lenken i e-posten innen 24 timer.
Hvis lenken i e-posten deres utløper, kan du sende dem en ny e-post ved å klikke på Send på nytt .
Flere administratorbrukere
Hvis du ønsker å legge til eller fjerne flere administratorer på kontoen din, kan du be en administrator for kontoen din om å kontakte vårt profesjonelle serviceteam på wkrt.support@workiva.com .