Se profilen min
Du kan få tilgang til profilen din øverst til høyre ved å klikke på profilikonet og deretter velge Min profil . Profilen din har tre områder:
- Profil inneholder grunnleggende informasjon, som navn, e-post og profilbilde.
- Innstillinger inneholder alternativer for tidssone, datoformat og land.
- Sikkerhet inneholder påloggingsaktivitet og muligheten til å tilbakestille passordet ditt.
Merknad : Vi anbefaler å tilordne en unik e-postadresse til hver profil i Workiva. Spesielt kjedetilgang er avhengig av at hver profil har en separat e-postadresse – noe som betyr at brukere som deler en e-postadresse ikke vil kunne få tilgang til Chain Builder.
EDGAR Next User API-tokens
Du kan også administrere EDGAR Next User API-tokenene dine ved å velge fanen EDGAR Next User API Tokens i profilen din. Du kan få disse tokenene fra SEC, og legge dem inn her for bruk i fremtidige innleveringer.
Påminnelse: Bruker-API-tokener utløper hver 30. dag og må genereres på nytt via EDGAR-dashbordet.
Last opp et profilbilde
Fra profilfanen kan du legge til et profilbilde. Å legge til et profilbilde kan hjelpe deg med å samarbeide med teamet ditt, for eksempel ved å bruke kommentarer og oppgaver. Det er valgfritt, og bildene oppbevares i USA eller EU.
Slik legger du til et profilbilde:
- Klikk på Last opp bilde under initialene dine.
- Velg bildet du vil laste opp fra datamaskinen din. Klikk på Åpne .
- Se gjennom bildet ditt og klikk på Lagre .
Merknad : Basert på organisasjonens innstillinger kan noen profildetaljer administreres av organisasjonen din.
Administrer preferansene dine
Tidssone
Du kan velge tidssone under fanen Innstillinger .For å oppdatere tidssonen din, velg tidssonen fra rullegardinmenyen og klikk på Lagre endringer . Oppdater for å se den oppdaterte tidssonen.
Brukergrensesnittspråk
Du kan også velge Workiva-grensesnittspråket under fanen Innstillinger . Standardinnstillingen er engelsk (USA). For å endre grensesnittspråket, velg språkinnstillingen din fra rullegardinmenyen, klikk på Lagre endringer og oppdater.
Lær mer om internasjonalisering av brukergrensesnitt i Workiva .
Tilbakestill passord
Under sikkerhetsfanen kan du tilbakestille passordet ditt.
Slik tilbakestiller du passordet ditt:
- Fra Min profil går du til Sikkerhet-fanen.
- Under sikkerhet klikker du på knappen Tilbakestill passord .
- Klikk på Tilbakestill passord i dialogboksen.
Du vil deretter motta en e-post som lar deg opprette et nytt passord. Tilbakestillingslenken i e-posten utløper etter 24 timer.
Hvis du ikke kan logge på, kan du fortsatt tilbakestille passordet ditt fra påloggingssiden. Klikk på Problemer med pålogging , skriv deretter inn brukernavnet ditt og klikk på Send e-post .