Tilbakestill en brukers passord
Organisasjonsbrukeradministratorer kan tilbakestille en brukers passord hvis de glemmer passordet sitt. Når du tilbakestiller passordet til en bruker, deaktiveres det nåværende passordet, og de får tilsendt en e-post med en tilbakestillingslenke som utløper om 24 timer.
Merk: Bare en Org User Admin i brukerens hjemmeorganisasjon kan tilbakestille brukerens passord.
Slik tilbakestiller du et brukerpassord:
- I Organisasjonsadministrasjon går du til Identitets- og tilgangsadministrasjon > Identiteter > Personer .
- Finn brukeren ved å søke eller bla gjennom listen. Kryss av i boksen ved siden av brukernavnet deres.
- Klikk på Tilbakestill passord i verktøylinjen.
- Klikk på Tilbakestill passord for å fullføre.
Tilbakestill ditt eget passord
Hvis du trenger å tilbakestille passordet ditt, kan du gjøre det fra innloggingssiden. Du trenger brukernavnet ditt.
- På innloggingssiden skriver du inn brukernavnet ditt og fortsetter.
- Klikk på Glemt passord? og skriv inn brukernavnet ditt for å sende en tilbakestillings-e-post til e-postadressen som er knyttet til brukernavnet du skrev inn.
- I e-posten din klikker du på lenken for å bli tatt til siden Endre passord .
- På siden Endre passord bekrefter du brukernavnet ditt og skriver inn et nytt passord.
- Klikk på Lagre endringer for å fullføre tilbakestillingen av passordet.